Home » Referenties

Referenties

Diana
Ik zit al een aantal jaren op pianoles bij Muziekstudio Legato en dat bevalt mij prima. Lerares Anita Delfos neemt altijd de tijd, staat open voor suggesties en weet altijd een positieve draai aan de lessen te geven. Ze geeft je altijd weer de zin en motivatie om verder te gaan.

Vivian
‘Je bent nooit te oud om te leren, als je maar een goede docent hebt’. En gelukkig heb ik die. Sinds een jaar krijg ik wekelijks pianoles van Anita. Zij is een fijne docent met engelengeduld. Precies wat ik nodig heb om goed te leren spelen op dit mooie instrument.

Gratis werkboek: Leren Noten Lezen in 5 Stappen

Martijn en Thomas
Lang de wens gehad om eens met pianoles te beginnen. Uiteindelijk de beslissing genomen om samen met mijn zoon op les te gaan.
We hadden niet beter kunnen beginnen dan met pianolerares Anita Delfos. Anita is erg vriendelijk, begripvol, professioneel, en houdt goed rekening met onze wensen en mogelijkheden.
Erg leuk om samen met haar een instrument te leren spelen in een tempo wat bij ons past.

Anne
58 jaar
Ben al jaren zanger in een blues band en het leek mij leuk om te gaan proberen naast het zingen wat akkoorden op hammond keyboard te gaan meespelen. Gezocht naar iemand die hammond les kon geven. Wat blijkt: Anita is een van de weinige in Nederland die op dit prachtige instrument is afgestudeerd! Aangezien ik nog geen instrument had ook prima advies gekregen om daarin de juiste keuze te maken.
We zijn nu een jaartje bezig en het gaat lekker. Anita is wat mij betreft perfect. We zijn zeer gericht met dingen bezig die functioneel zijn voor het meespelen met de band. Deskundig, enthousiast, rustig en behulpzaam en niet te beroerd om zo af en toe wat dingen uit te zoeken buiten de les om.
Al met al ben ik zeer tevreden en de band gelukkig ook…..
Zo zie je maar weer: je bent nooit te oud om te leren!

Marianne
45 jaar
Ik speel sinds een jaar of 9 dwarsfluit en heb nu voor het tweede seizoen les bij Anita.
Een enthousiaste en gedreven docente, die precies aansluit bij wat je nodig hebt om verder te komen.
Ik heb al eerder les gehad op een muziekschool maar heb intussen bij Anita al meer geleerd!
Ze draagt muziekstukken aan waar je in het begin hard voor weg zou lopen en wat voor je gevoel boven je kunnen ligt. Maar ze schat dat heel goed in, want uiteindelijk kun je dat prima en daar leer je het meeste van. Althans, ik wel.
Absolute aanrader als je van muziek houdt en leuke en leerzame lessen wilt!

Maaike
17jaar
Ik heb nu iets meer dan 2 jaar pianoles bij Anita en vind het nog steeds heel erg leuk!
Je leert piano spelen op een een hele leuke, gezellige en ”eigen” manier.
Je kan zelf kiezen welke liedjes je wilt leren en doet dit allemaal op je eigen tempo.
Anita legt alles heel goed uit, helpt je goed als je ergens niet uit komt en stelt je op je gemak.
Ook is er 1 keer per jaar een leerlingenconcert waar alle leerlingen hun lievelingsliedjes van de afgelopen tijd kunnen laten horen aan hun familie/vrienden. Dit is ook altijd super leuk om te doen en om naartoe te werken.
Ik ga elke week vol enthousiasme naar de pianoles en ben zeker van plan om nog zo lang mogelijk door te gaan met pianospelen!

Iris
22jaar
Altijd had ik al op pianoles willen gaan, maar het was er nooit van gekomen. Sinds iets meer als 2 jaar zit ik op les en heb er nog geen seconde spijt van. Anita is een prettig persoon en voert haar werk uit met passie. ik heb erg veel geleerd tot nu toe en kan niet wachten om mijzelf nog verder muzikaal te ontwikkelen.

Lotte
17 jaar
Ik heb nu ongeveer een halfjaar les bij Anita, en ik vind het echt super leuk!. Je mag zelf bepalen wat je wilt spelen, ook al begin je wel eerst met twee basis lesboeken. Ik heb al eerder bij een andere muziekschool les gehad, maar dat was zeker niet zo goed en gezellig als bij Anita. Ze neemt alles rustig met je door, heeft heel veel geduld en is een hele spontane en lieve vrouw.

Gert Jan Bots
Algemeen directeur Koorenhuis
Anita is enthousiast en betrouwbaar. Een uitstekende docent met veel gevoel voor de wensen van de leerlingen op basis van een gedegen leerplan. Iedereen die (opnieuw) wil gaan musiceren of zijn/haar talent verder wil benutten zou ik aanraden contact op te nemen met Anita Delfos.

Angelina 
16 jaar, les vanaf 9-2013
Iedere dinsdagavond ga ik met veel plezier naar keyboardles. Ik verheug mij iedere keer opnieuw. Er wordt op een positieve, gezellige manier les gegeven. Het is erg fijn dat je op je eigen tempo kan leren. Er staat geen druk dat je dan iets moet kennen. Lekker op je eigen tempo. Daarom is het erg handig te combineren met school. Verder is het altijd erg gezellig. Anita is altijd vrolijk en heeft altijd handige tips en handigheidjes als het niet lukt met het spelen van een liedje. Kortom het is voor mij erg plezierig om er iedere week heen te gaan.

Julian
8 jaar, les vanaf 9-2014
Je leert heel veel leuke liedjes spelen. De juf legt heel goed uit hoe je het moet doen. Sommige liedjes zijn in het begin moeilijk, maar als je ze dan kan spelen wordt het steeds leuker. Ik ben nog steeds blij dat ik keyboardles heb!

Daniëlle
9 jaar.
Ik heb pianoles van juf Anita sinds September 2014. Juf Anita is een hele lieve, leuke en aardige juffrouw. En ze legt alles goed uit. De lessen zijn heel leuk.
En ze helpt me als ik iets niet snap. Ze leert me ook hele leuke liedjes en noten en zo. Soms speelt ze de liedjes voor, dan begrijp ik de liedjes ook beter.
Maar ik wil er nog veel meer (liedjes) leren, maar dan wel steeds moeilijker. We hebben een keer per jaar een voorstelling. Die voorstellingen zijn heel leuk.
Dan zie je hoe goed de andere kinderen/grote mensen zijn.

Julia
16 jaar
Anita is een hele leuke keyboardlerares. Je kan zelf kiezen welke liedjes je wilt leren. Ze staat overal voor open en het is altijd heel gezellig!

Diana
39 jaar
Zo’n 2 jaar geleden besloot ik mijn lang gekoesterde wens om ooit eens
piano te leren spelen in vervulling te laten gaan. Na wat gezoek op
internet besloot ik een mailtje te wagen aan muziekstudio Legato met de
vraag of ze ook les geven aan volwassenen. Ja, dat deden ze en binnen no
time zat ik achter de piano voor mijn eerste (proef)les. Inmiddels ben
ik begonnen aan mijn 3e leerjaar en speel ik al een aardig riedeltje
weg. Dit is mede te danken aan mijn zeer toegewijde lerares Anita
Delfos. Ze neemt geduldig de tijd voor je, geeft je zelfvertrouwen en
oefent net zo lang met je tot je het nummer goed onder de knie hebt. En
lukt het een keertje niet dan weet ze je altijd weer te motiveren om
door te gaan met het volgende nummer. Dus mocht je nog twijfelen,
schroom niet en ga op les! Als ik het kan leren kan jij het ook!

Pascale
55 jaar
De pianolessen van Anita vind ik erg leuk en leerzaam. Anita geeft je de ruimte zelf aan te geven wat je leuk vindt om te studeren en ondersteunt je daarbij. Plezier in muziek maken staat bij Anita voorop en ondanks het feit dat ik niet zoveel lessen volg, heb ik al ontzettend veel geleerd!