Home » Online cursus: Noten lezen voor gevorderde toetsenisten

Online cursus: Noten lezen voor gevorderde toetsenisten


 

Hoge en lage noten

Je kunt al best aardig noten lezen. Maar: de noten die boven en onder de notenbalk staan, en dan ook nog met hulplijntjes blijven lastig! Het zijn de noten die je het laatste geleerd hebt en die maar niet in je hoofd willen gaan zitten. Het blijft denkwerk en wordt maar geen routine. Dat is lastig en vind je niet fijn….

Maar daar kun je wat aan doen! Lees maar verder:

 

Hoe het probleem ontstaat

Je gaat een nieuw stuk instuderen en daar komen noten met hulplijntjes in voor. Je gaat uittellen welke noten het zijn speelt het een paar keer. Je weet dan hoe het moet klinken en welke noten erin voorkomen. Iedere keer dat je het daarna oefent, ben je steeds minder bewust bezig met het lezen van noten. Dat is logisch, want je hebt ze steeds minder nodig om te kunnen spelen wat er staat! En daar gaat het fout….

 

De oplossing

Want als je niet regelmatig bewust de noten leest die je moeilijk vindt, blijven het noten waar niet vertrouwd mee bent! Je moet ze dus regelmatig oefenen. Maar, het is best lastig om dat zelfstandig én op de juiste manier te oefenen!
Deze cursus is er om je te helpen vlot de noten te leren lezen. De focus ligt vooral op het lezen van de toonhoogte. De onlinecursus is er speciaal voor om je te helpen het notenlezen te trainen op de meest efficiënte manier, zodat het je zo min mogelijk tijd kost. Je krijgt hiervoor 5 dagen achter elkaar, een opdracht thuisgestuurd via e-mail. Alles wat je moet doen om niet vergeten te oefenen, is dagelijks je e-mail lezen! Bij de lessen zit altijd oefenstof, zodat je gelijk aan de slag kunt. Maar ook krijg je er steeds duidelijke aanwijzingen bij, hoe je de opdracht uit moet voeren.
Wanneer je deze opdrachten uitvoert, zal je merken dat je het noten lezen al snel niet moeilijk meer vindt. En dat is fijn, want dan heb je des te meer tijd en energie om te genieten van het muziek maken!

 

Deze noten leer je vlot lezen:

Deze cursus is het vervolg op de cursus: noten lezen voor de enigszins gevorderde toetsenist en sluit hierop aan. Behalve bovenstaande noten, leer je ook noten lezen met 4 t/m 6 vaste voortekens aan de notenbalk (dus 4, 5 of 6 kruizen en 4,5, of 6 mollen), met daarbij ook toevallige voortekens.

 

Praktische informatie:

De prijs voor deze cursus is €60,- ex. btw voor de hele cursus van 10 weken! Maar wil je er langer over doen? Geen probleem, je kunt de cursus blijven gebruiken, zolang als wilt!

Let op: Btw is wettelijk verplicht voor cursisten boven de 21 jaar, ben je nog geen 21 jaar, geef dan je geboortedatum door.

Wil jij ook graag goed noten leren lezen? Schrijf je dan nu in! 100% tevredenheidsgarantie Direct inschrijven

Onder de 21 jaar? Klik hier voor exclusief btw cursus.

 

Persoonlijke ondersteuning

Kom je om wat voor reden dan ook vast te zitten, of heb je nog vragen, kies dan voor persoonlijke ondersteuning. Dit kun je per kwartier inkopen. Ik help je dan waar je problemen mee hebt. Dit kan via email, WhatsApp of telefoon. Je kunt het aanvinken op het inschrijfformulier.

  

Garantie

Ben je niet tevreden over de cursus, of blijkt het gewoon toch niets voor jou? Stuur me dan binnen een week na de start van de cursus een email, en je krijgt het gehele bedrag teruggestort. Ik wil namelijk graag alleen maar tevreden klanten! Wil jij ook beter en sneller noten lezen? Schrijf je dan nu in:

Wil jij ook graag goed noten leren lezen? Schrijf je dan nu in! 100% tevredenheidsgarantie Direct inschrijven

Onder de 21 jaar? Klik hier voor exclusief btw cursus.