Home » Online cursus: noten lezen voor beginnende toetsenisten

Online cursus: noten lezen voor beginnende toetsenisten

 


Wil jij graag goed noten leren lezen?

Misschien ben je pas begonnen met noten leren lezen en vind je het best lastig of zou je het graag beter willen doen! Of misschien ben je nog niet begonnen, maar wil je gelijk een goede start maken.
Dan is dit de ideale cursus voor jou!

 

 

Een ideale aanvulling op je muziekles

Noten lezen is niet moeilijk en iedereen kan het leren. Toch hebben veel leerlingen er moeite mee. Hoe komt dat? Doordat ze het niet op de juiste manier aanpakken.

Wanneer je muziekles hebt, wil je leren spelen op je instrument. Ook de docent zal daar de meeste aandacht aan besteden. De tijd die je hebt tijdens de les is te beperkt om ook nog zoveel aandacht aan het notenlezen te besteden, dat je het echt goed kan leren. Je docent zal je zeer waarschijnlijk wel uitleggen hoe het werkt, maar om het goed te leren moet je er vaker tijd aan besteden. Je zult het dus zelf thuis moeten doen!

 

En daar gaat het meestal fout….

Want het is best lastig om dat zelfstandig én op de juiste manier te oefenen!
Deze cursus is er om je te helpen noten te leren lezen. De focus ligt vooral op het lezen van de toonhoogte. Maar ook toonlengte en een aantal andere tekens die in de muziek gebruikt worden, komen aan bod. De onlinecursus is er speciaal voor om je te helpen het notenlezen te trainen op de meest efficiënte manier, zodat het je zo min mogelijk tijd kost. Je krijgt hiervoor 5 dagen achter elkaar, een opdracht thuisgestuurd via e-mail. Alles wat je moet doen om niet vergeten te oefenen, is dagelijks je e-mail lezen! Bij de lessen zit altijd oefenstof, zodat je gelijk aan de slag kunt. Maar ook krijg je er steeds duidelijke aanwijzingen bij, hoe je de opdracht uit moet voeren.
Wanneer je deze opdrachten uitvoert, zal je merken dat je het noten lezen al snel niet moeilijk meer vindt. En dat is fijn, want dan heb je des te meer tijd en energie om te genieten van het muziek maken!

 

Eigen tempo

Deze cursus heb ik gemaakt met als doel dat het zoveel mogelijk aan moet sluiten bij de wekelijkse piano of keyboardles. Dat zal nooit perfect lukken want iedereen heeft zijn/ haar eigen studio tempo. Maar dat is ook weer het mooie van deze onlinecursussen noten lezen: je kunt ermee aan de slag wanneer je zelf wilt en hoe vaak je zelf wilt. Gaat het je te snel, dan doe je er gewoon wat langer over!

 

Deze noten leer je bij de cursus voor beginnende toetsenisten:

Je leert in de cursus o.a. onderstaande noten en je leert deze vlot te vinden op je instrument. Dit zijn zowel noten die genoteerd staan op een notenbalk met G-sleutel als met een F-sleutel:

Online-cursus--noten-lezen-voor-beginnende-toetsenisten

Praktische informatie:

De prijs voor deze cursus is €40,- excl. btw voor de hele cursus van 6 weken! Maar wil je er langer over doen? Geen probleem, je kunt de cursus blijven gebruiken, zolang als wilt!

Let op: Btw is wettelijk verplicht voor cursisten boven de 21 jaar, ben je nog geen 21 jaar, geef dan je geboortedatum door.

Wil jij ook graag goed noten leren lezen? Schrijf je dan nu in! 100% tevredenheidsgarantie Direct inschrijven

Onder de 21 jaar? Klik hier voor exclusief btw cursus.

 

Persoonlijke ondersteuning

Kom je om wat voor reden dan ook vast te zitten, of heb je nog vragen, kies dan voor persoonlijke ondersteuning. Dit kun je per kwartier inkopen. Ik help je dan waar je problemen mee hebt. Dit kan via email, WhatsApp of telefoon. Je kunt het aanvinken op het inschrijfformulier.

 

Garantie

Ben je niet tevreden over de cursus, of is het toch niets voor jou? Stuur mij dan binnen 7 dagen na de start van de cursus een email, je krijgt dan het cursusgeld teruggestort. Overstappen naar een andere cursus, voor meer gevorderde leerlingen, is ook mogelijk.

Wil jij ook graag goed noten leren lezen? Schrijf je dan nu in! 100% tevredenheidsgarantie Direct inschrijven

Onder de 21 jaar? Klik hier voor exclusief btw cursus.

Dit vinden de deelnemers van deze cursus:

“SUPER LEERZAAM, SUPER BEGLEIDING
Kortom: ik heb daarom ook de vervolgcursus genomen, ook om iedere dag weer de nieuwe les te ontvangen begeleid met stimulerende woorden van Anita. Grote aanrader voor een ieder die beginnend is en geen muziek kan lezen. EEN GROOT DANK JE WEL!”
Ellie Z. uit Noorwegen

Ik ben zeer tevreden over cursus, ik zou eenieder aanraden om deze cursus te volgen zeer leerzaam.Ook voor mensen die zeggen dat leer ik nooit: noten lezen. Deze twijfels heb ik ook gehad. Maar het is zo eenvoudig om te leren en het maakt ook nog plezier. Door deze cursus ben ik vrij snel al begonnen met muziek te spelen uit een boek voor keyboard’s. Het is echt een aanrader.

Bedankt voor deze cursus.

Hans uit Groningen

 

Ik geef de cursus het cijfer: “7” (Tussen 1 en 10, waarbij 1= heel slecht en 10 = perfect) Cursus duidelijk en overzichtelijk. Extra oefendagen te veel van het goede! Gezond nieuwsgierig naar het vervolg voor gevorderden. Alsnog bedankt voor je inspiratie (en transpiratie?)

Ruud uit Lelystad

 

 
Maar ik kan u wel vertellen, dat ik gezien mijn leeftijd van 74 jaar het bijzonder leerzaam is geweest.
Daarvoor mijn hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,
Piet W. uit Rotterdam

Wil jij ook graag goed noten leren lezen? Schrijf je dan nu in! 100% tevredenheidsgarantie Direct inschrijven

Onder de 21 jaar? Klik hier voor exclusief btw cursus.