Home » Online cursus: Noten lezen voor beginnende toetsenisten

Online cursus: Noten lezen voor beginnende toetsenisten

Wil jij graag goed noten leren lezen?

Misschien ben je al begonnen met noten leren lezen en vind je het best lastig of zou je het graag beter willen doen! Of misschien ben je nog niet begonnen, maar wil je gelijk een goede start maken.

Dan is dit de ideale cursus voor jou!

Een ideale aanvulling op je muziekles

Noten lezen is niet moeilijk en iedereen kan het leren. Toch hebben veel leerlingen er moeite mee. Hoe komt dat? Doordat ze het niet op de juiste manier aanpakken.

Wanneer je muziekles hebt, wil je leren spelen op je instrument. Ook de docent zal daar de meeste aandacht aan besteden. De tijd die je hebt tijdens de les is te beperkt om ook nog zoveel aandacht aan het notenlezen te besteden, dat je het echt goed kan leren. Je docent zal je zeer waarschijnlijk wel uitleggen hoe het werkt, maar om het goed te leren moet je er vaker tijd aan besteden. Je zult het dus zelf thuis moeten doen!

En daar gaat het meestal fout….

Want het is best lastig om dat zelfstandig én op de juiste manier te oefenen!

Deze cursus is er om je te helpen noten te leren lezen. De focus ligt vooral op het lezen van de toonhoogte. Maar ook toonlengte en een aantal andere tekens die in de muziek gebruikt worden, komen aan bod. De online cursus is er speciaal voor om je te helpen het notenlezen te trainen op de meest efficiënte manier, zodat het je zo min mogelijk tijd kost. Je krijgt hiervoor 5 dagen per week, 6 weken lang, een opdracht thuisgestuurd met e-mail. Alles wat je moet doen om niet vergeten te oefenen, is dagelijks je e-mail lezen! Bij de lessen zit altijd oefenstof, zodat je gelijk aan de slag kunt. Maar ook krijg je er steeds duidelijke aanwijzingen bij, hoe je de opdracht uit moet voeren.

Wanneer je deze opdrachten uitvoert, zal je merken dat je het noten lezen al snel niet moeilijk meer vindt. En dat is fijn, want dan heb je des te meer tijd en energie om te genieten van het muziek maken!

Eigen tempo

Deze cursus heb ik gemaakt met als doel dat het zoveel mogelijk aan moet sluiten bij de wekelijkse piano of keyboardles. Dat zal nooit perfect lukken want iedereen heeft zijn/ haar eigen studio tempo. Maar dat is ook weer het mooie van deze online cursus noten lezen: je kunt ermee aan de slag wanneer je zelf wilt en hoe vaak je zelf wilt. Gaat het je te snel, dan doe je er gewoon wat langer over!

Deze noten leer je:

Dit is de cursus noten lezen voor beginnende piano en keyboardspelers. Je leert hier o.a. onderstaande noten en je leert deze vlot te vinden op je instrument. Dit zijn zowel noten die genoteerd staan op een notenbalk met G-sleutel als met een F-sleutel:

Ter introductie nu met korting!

De normale prijs voor deze cursus is €40,- maar wanneer je je inschrijft vóór 31 januari 2018 krijg je een introductiekorting van maar liefst 25%! Je betaalt dan maar €30,- voor de hele cursus van 6 weken!

Garantie

Ben je niet tevreden over de cursus, of blijkt het gewoon toch niets voor jou? Stuur me dan binnen een week na de start van de cursus een email, en je krijgt het gehele bedrag teruggestort. Ik wil namelijk graag alleen maar tevreden klanten!

Aan de slag!

Wil jij ook graag goed noten leren lezen? Schrijf je dan nu in! Direct inschrijven