Home » Pianoles Schiedam

Pianoles Schiedam

Wil je graag piano leren spelen maar twijfel je of je het ook echt zou kunnen leren? Veel mensen vinden zichzelf niet muzikaal of denken dat ze te oud zijn om ermee te starten.

pianoles schiedam

Jij kunt het ook leren!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die heel graag piano wil leren spelen, dat ook daadwerkelijk kan leren. Het is vooral een kwestie van oefenen en er veel mee bezig zijn. Je hebt dan ook thuis een piano nodig om op te oefenen. Een akoestische piano is het mooist, maar het kan ook op een digitale piano. Je leert o.a.: noten en akkoordsymbolen lezen, speeltechnieken om alles zo mooi mogelijk te spelen, hoe je stukken uit je hoofd leert, muziek op je gehoor naspelen en nog veel meer! Ook komen allerlei verschillende muziekstijlen aan bod. Heel belangrijk is dat je tijdens de les leert hoe je dat oefenen het beste aan kunt pakken: ik help je om het beste uit jezelf te halen! Je kunt bij mij pianoles volgen vanaf ongeveer 7 jaar, dat is voor de meeste kinderen een goede leeftijd om te starten. Maar starten kun je op alle leeftijden! De oudste leerling die ik op les heb gehad was 90 jaar; je bent nooit te oud om te leren!

 

Wij werken samen met het Jeugdcultuurfonds

Wil uw kind op muziekles, tekenles of een andere culturele activiteit, maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de culturele organisatie voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Een kind dat muziek maakt, danst, tekent of zingt, is een gelukkig kind. En een kind dat lekker in zijn vel zit, zal op alle fronten beter presteren.

Het Jeugdcultuurfonds vergoedt maximaal € 450,00 per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op: https://www.jeugdcultuurfonds.nl/fonds/rotterdam/

 

Samen aan de slag

Je hebt vast nog veel vragen. Daarom start ik altijd met een gratis proefles waarin we kennismaken en ik je vragen kan beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een gratis proefles. Gratis proefles