Home » Keyboardles Schiedam

Keyboardles Schiedam

Houd je wel van een stevige beat en stoere geluiden, of juist van swingende jazz en Latijns Amerikaanse muziek? Met een keyboard kun je alle kanten op!

keyboardles schiedamEen keyboard is een toetsinstrument waar, behalve toetsen, ook nog veel knoppen op zitten. Met die knoppen kun je allerlei verschillende klanken en muziekstijlen instellen. Zo kun je het keyboard steeds weer heel anders laten klinken.

Op les leer je hoe je het keyboard kunt instellen, maar ook noten en akkoordsymbolen lezen, muziek op gehoor naspelen, zelf muziek bedenken, en nog veel meer. Het is wel belangrijk dat je een keyboard thuis hebt om op te oefenen. Tijdens de lessen leer je ook wat de beste manier is om te oefenen en help ik je om het beste uit jezelf te halen. Je kunt vanaf 7 jaar starten met keyboardles, maar ook als je 80 jaar bent. Voor muziek maken ben je nooit te oud!

 

Wij werken samen met het Jeugdcultuurfonds

Wil uw kind op muziekles, tekenles of een andere culturele activiteit, maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de culturele organisatie voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Een kind dat muziek maakt, danst, tekent of zingt, is een gelukkig kind. En een kind dat lekker in zijn vel zit, zal op alle fronten beter presteren.

Het Jeugdcultuurfonds vergoedt maximaal € 450,00 per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op https://www.jeugdcultuurfonds.nl/fonds/rotterdam/

Samen aan de slag

Je hebt vast nog veel vragen. Daarom start ik altijd met een gratis proefles waarin we kennismaken en ik je vragen kan beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een gratis proefles. Gratis proefles