Home » Dwarsfluitles Schiedam

Dwarsfluitles Schiedam

Heb je wel eens zó op een leeg bierflesje geblazen dat er geluid uit kwam? Eigenlijk is dat dezelfde manier waarop bij een dwarsfluit het geluid ontstaat!

Een dwarsfluit is een blaasinstrument waar een prachtig geluid uit kan komen. Het is alleen niet gemakkelijk om dat mooie geluid eruit te krijgen; daar moet je veel voor oefenen! Je moet dan ook een dwarsfluit tot je beschikking hebben waar je thuis op kunt oefenen. Natuurlijk leer je op les hoe je moet blazen om dat mooie geluid te krijgen, maar ook leer je noten lezen, muziek op gehoor naspelen en samenspelen. Want 1 dwarsfluit klinkt mooi, maar 2 dwarsfluiten of dwarsfluit begeleidt door piano, is nog mooier! Ook leer je hoe je het beste kunt oefenen om het beste resultaat te krijgen.
Je kunt vanaf 8 jaar starten met dwarsfluitles. Vaak heb je dan nog een aangepast instrument nodig omdat de standaard dwarsfluit dan nog te groot en te zwaar voor je is. Natuurlijk kun je als volwassene ook ermee starten!

Samen aan de slag

Je hebt vast nog veel vragen. Daarom start ik altijd met een gratis proefles waarin we kennismaken en ik je vragen kan beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een gratis proefles. Gratis proefles